Testing is skipped on i686-AppVeyor for shared-mime-info 2.1

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Testing is skipped on i686-AppVeyor for shared-mime-info 2.1

cygwin-apps mailing list
Hi!

I'm preparing share-mime-info-2.1-1, updating to the latest upstream.

My local-buildings run and check successfull both on i686 and x86_64
with a source tree [1].

But on AppVeyor [2], testing seems to be skipped on i686 arch, although
src_test is called  [3]...  On the other hand, testing is successful on
x86_64 arch [4].


I don't know the reason of this behavior.
Is there any similar case or advice?

[1]: https://cygwin.com/git/?p=git/cygwin-packages/shared-mime-info.git;a=tree;hb=0588202435b81436c528ea97d00d638b0a95447f

[2]: https://cygwin.com/cgi-bin2/jobs.cgi?id=1598

[3]: i686 log https://ci.appveyor.com/project/cygwin/scallywag/builds/37091169/job/6c336oytcgpm308g
-------- log from testing part to the end of AppVeyor build.
>>> Testing shared-mime-info-2.1-1.i686
scallywag: publishing artifacts
Collecting artifacts...
Found artifact 'staging' matching 'staging' path
Uploading artifacts...
[1/1] artifacts.zip (6,518,017 bytes)...100%
Updating build cache...
Cache 'C:\cache' - Up to date
SET PATH=%ORIG_PATH%
appveyor PushArtifact builddir.tar.xz -DeploymentName builddir || true
Uploading artifact builddir.tar.xz (23,726,328 bytes)...100%
Build success
--------


[4]: x86_64 log https://ci.appveyor.com/project/cygwin/scallywag/builds/37091169/job/kk2wuebn40ikfl1c
-------- log from testing part to the end of AppVeyor build.
>>> Testing shared-mime-info-2.1-1.x86_64
1/9 translations                OK             5.75s
2/9 test-mime                   OK             4.70s
3/9 No duplicate mime-types     OK             0.56s
4/9 Single spelling case        OK             0.49s
5/9 Sanity check sub-class-of   OK             0.41s
6/9 xmllint freedesktop.org.xml OK             0.25s
7/9 Case sensitivity            OK             0.28s
8/9 update-mime-database        OK             0.11s
9/9 ITS validation              OK             0.06s
Ok:                 9  
Expected Fail:      0  
Fail:               0  
Unexpected Pass:    0  
Skipped:            0  
Timeout:            0  
Full log written to /cygdrive/c/projects/shared-mime-info/shared-mime-info-2.1-1.x86_64/src/shared-mime-info-2.1/x86_64-pc-cygwin/meson-logs/testlog.txt
scallywag: publishing artifacts
Collecting artifacts...
Found artifact 'staging' matching 'staging' path
Uploading artifacts...
[1/1] artifacts.zip (6,522,243 bytes)...100%
Updating build cache...
Cache 'C:\cache' - Up to date
SET PATH=%ORIG_PATH%
appveyor PushArtifact builddir.tar.xz -DeploymentName builddir || true
Uploading artifact builddir.tar.xz (23,784,880 bytes)...100%
Build success
--------

Regards,

Lem


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Testing is skipped on i686-AppVeyor for shared-mime-info 2.1

Jon TURNEY
On 04/01/2021 14:41, Lemures Lemniscati via Cygwin-apps wrote:

> Hi!
>
> I'm preparing share-mime-info-2.1-1, updating to the latest upstream.
>
> My local-buildings run and check successfull both on i686 and x86_64
> with a source tree [1].
>
> But on AppVeyor [2], testing seems to be skipped on i686 arch, although
> src_test is called  [3]...  On the other hand, testing is successful on
> x86_64 arch [4].
>
>
> I don't know the reason of this behavior.
> Is there any similar case or advice?

That's pretty odd.

I can only guess that perhaps a prerequsite for the test isn't present
during the i686 build?