Error

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error

Qasim Imtiaz
Hey man, im getting a error here: (deep_ne)
C:\Users\User\PycharmProjects\Chapter10\gym_tensorflow\atari>cd .\atari-py
&& make
      1 [main] make 21104 find_fast_cwd: WARNING: Couldn't compute FAST_CWD
pointer.  Please report this problem to
the public mailing list [hidden email]
make -C atari_py/ale_interface build
make[1]: Entering directory
`/cygdrive/c/Users/User/PycharmProjects/Chapter10/gym_tensorflow/atari/atari-py/atari_py/ale_interface'
mkdir -p build && cd build && cmake .. && make -j4
make[1]: /bin/sh: Command not found
Makefile:4: recipe for target `build' failed
make[1]: *** [build] Error 127
make[1]: Leaving directory
`/cygdrive/c/Users/User/PycharmProjects/Chapter10/gym_tensorflow/atari/atari-py/atari_py/ale_interface'
Makefile:4: recipe for target `build' failed
make: *** [build] Error 2

--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error

cygwinautoreply
>Hey man, im getting a error here: (deep_ne)
>C:\Users\User\PycharmProjects\Chapter10\gym_tensorflow\atari>cd .\atari-py
>&& make
>      1 [main] make 21104 find_fast_cwd: WARNING: Couldn't compute FAST_CWD
>pointer.  Please report this problem to
>the public mailing list [hidden email]
>make -C atari_py/ale_interface build
>make[1]: Entering directory
>`/cygdrive/c/Users/User/PycharmProjects/Chapter10/gym_tensorflow/atari/atari-py/atari_py/ale_interface'
>mkdir -p build && cd build && cmake .. && make -j4
>make[1]: /bin/sh: Command not found
>Makefile:4: recipe for target `build' failed
>make[1]: *** [build] Error 127
>make[1]: Leaving directory
>`/cygdrive/c/Users/User/PycharmProjects/Chapter10/gym_tensorflow/atari/atari-py/atari_py/ale_interface'
>Makefile:4: recipe for target `build' failed
>make: *** [build] Error 2


https://cygwin.com/faq.html#faq.using.fixing-find_fast_cwd-warnings

--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple